Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до
Марка
1
Подкатегория
3
1
1

Тресчотки и адаптери

Нов
5.00 лв.

Удължение за тресчоткаС кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, ниски цени и редовна на..

Промо
24.00 лв. 49.90 лв.

Универсален адаптер - прободен трион за винтоверт и бормашина към зеге, изработен от качествен ..

16.00 лв.

 Кардан за моторен тример - моторна коса  Характеристика: Дължина: 150см Дебелина на кар..

16.00 лв.

 Кардан за моторен тример - моторна коса Характеристика: Дължина: 150см Дебелина на кардана:..

20.00 лв.

Кардан за моторен тример - моторна коса Характеристика: Дължина: 150см Дебелина на кардана: 26 мм,..

Изчерпан
15.00 лв.

Дръжка от кожа. Дебелина на веригата: 3 см. Дължина: 120 см. Максимално тегло на кучето: 15 кг..

Тресчотки и адаптери

Тресчотките са превъзходен начин да си спестите много работа, усилия и най-вече напрежение в китката. Всеки автомеханик с опит знае, че има инструмент за всяка задача, а сред най-универсалните и обичаните са силните тресчотки с висок брой зъби.

Те дават много повече контрол над степента на затягане на болтове в трудни за достигане места, особено ако гледате да си спестите излишно махане на компоненти.

Механиците систематично трябва да работят в тесни пространства, затова за тях HomeTools.bg е приготвил специална селекция от тресчотки и адаптери, с които могат да олекотят работата си.

Какви тресчотки и адаптери ще видите тук

На пазара има всякакви тресчотки с и без адаптери за ръчни и механични гайковерти, както и различни видове ключове с едностранна или двустранна тресчотка. Вариращите размери на избраните от нас адаптери и тресчотки са от най-малките стандарти – от 4мм, чак до 24мм.

Разполагаме със специална селекция от гедорета и адаптери за различни тънкостенни дебелостенни адаптери за трудни за достигане монтажни и крепежни елементи.

Адаптерите преминават от стандартно ¼’’ към 3/8‘‘, като можете и да намерите – 1/2‘‘ към ¾‘‘. Намерете своята идеална къса тресчотка или дълга тресчотка с чупеща глава и направете всеки следващ проект значително по-приятен.

Благодарение на калената стомана, вие можете да бъдете сигурни, че вашите инструменти ще издържат много над нормалното натоварване.

Как да сте сигурни, че сте избрали правилно вложки

Човек не знае какво точно може да се натъкне като размер болт, затова много често се налага да се рови в стари комплекти и чекмеджета.

Още по-невероятно ще е ако попаднете на старите френски стандарти от 70-те години, които някога са били масови и доста често срещани на Балканите.

Ако искате да сте готови за всяка вероятност, тогава ви предлагаме да разгледате нашите предложения и да изберете вашата идеална вложки на отлична цена.

Направени от стомана за инструменти, предложенията от гаечни ключове с тресчотки са идеалният начин да замените излишното въртене и да добавите висока степен на прецизност на своята работа.

Изберете инструментите си спрямо това, което най-често вис е налага да правите и там, където най-често усещане липса.

HomeTools.bg - качествените инструменти най-сетне си имат дом

Нашият онлайн магазин е направен с една основна цена – да предлага на хилядите хора с техническо познание и компетенция най-доброто, което е налично на пазара, но на отлична цена.

Изберете своите тресчотки и адаптери на невероятно достъпна цена, с гаранция за качество и светкавична доставка до адрес, куриер или от офис на магазина.

4.49 | 122
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)