Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Често задавани въпроси

1-Как да поръчам?

Използвайки менюто вляво, прегледай категориите продукти. Ако знаеш наименованието на продукта, който търсиш, можеш да ползваш търсачката в горната част на екрана.

Когато намериш продукта, който ти харесва, използвайте опция "Купи" след, което може да продължиш своето пазаруване или да продължиш към виртуалната каса".

Количка за покупка

При натискането на бутона "Купи", ще бъдеш автоматично пренасочен към страница, на която да избереш, дали да продължиш пазаруването или да завършиш своята поръчка. Там имаш възможността да преглеждаш списъка с избрани продукти, да актуализираш количеството, да премахнеш един или повече продукти.

Вид плащане

За момента HomeTools.bg работи само с опция "Наложен платеж". Изпращане на поръчка. За да завършиш поръчката на избраните продукти, кликни върху бутон “ПОРЪЧАЙ”.


2- Доставка

Доставка на продукти от HOMETOOLS.BG се извършва на територията на цялата страна с куриерска фирма Econt до офис на куриера или до вратата на посочения от получателя адрес. За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на hometools.bg, определено за това. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от HOMETOOLS.BG, без опция да избере друга фирма за доставка.

Цената на доставката на всички предлагани от Hometools.bg варира спрямо тарифата на Econt към момента на поръчка. Ориентировъчните цени за пратки до 1кг са 7.90 до офис и 13.90 до личен адрес.


Можете да изберете датата на доставка по един от следните начини:

  1. Можете да поръчате доставка до най-близкия офис на Econt и да вземеш пратката в удобно за теб време.
  2. При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш СМС с номер на товарителница.


Кога ще пристигне при мен пратката?


Може да следиш в твоя клиентски акаунт статуса на поръчката ти и също така в имейла за “Вашата поръчка №.... е изпратена” ще имаш на разположение номера на товарителницата, с която ще бъде доставена пратката.

Поръчаните артикули се доставят от 1 до 3 работни дни, освен ако наш служител не се свърже с Вас и не Ви информира друго. Изключение правят малките населени места, за които доставките са съобразени с графика на посещение на Econt Express.

Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.

HomeTools.bg запазва правото си за промени по наличността на артикулите, дори да не е навременно отбелязано на сайта


3- Гаранция и сервизи


Гаранционният срок за всички физически лица е 2 години, а за всички юридически лица е 1 година, освен ако не е упоменато друго в описанието на продукта

  • Връщане на стоки

В hometools.bg можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти без излишни грижи. Ако не сте доволни от закупения от Вас продукт, можете да го върнете в срок от 14 дни от деня, в който е бил доставен от куриер

  • Проверка и тест

На HOMETOOLS.BG плащаш, след като отвориш опаковката на пратката и се увериш, че получаваш това, което си поръчал и в перфектно състояние. Услугата ” Проверка и тест на пратката преди заплащане ” се отнася както за физически лица така и за фирми, които са закупили продукти на www.hometools.bg .

Тази услуга предлага не само проверка на цялостта на продукта и дали е пристигнал в перфектно състояние (без признаци на удар, драскотини или друг вид естетически нередности), но е възможна и проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. ) .

” Проверка и тест на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от HomeTools. Като опцията тест не е възможна за машини, които се нуждаят от добавяне на масла, горива и друг тип допълнително обслужване.

Ако след отварянето на пратката забележиш, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или не фукционира може да откажеш поръчката.

Видял си по-ниска цена?


Уважаеми клиенти,

Когато поръчвате продукти от HomeTools.bg и имате информация, че същите се предлагат в момента на по-ниска цена в магазин в България и от български сайт с безплатна доставка, ние ще направим отстъпка специално за Вас. Ще заплатите по-ниската цена при получаването*!

Ако сравнявате с магазин в България, който предлага по-ниска цена, но Ви таксува за доставка, Вие ще заплатите общата сума с доставката за получаване на продуктите от посоченият магазин.

Конкурентна цена се посочва във Вашата заявка в полето „Бележка ”, като приложите линк към офертата от друг магазин!