Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

За нас

HomeTools.bg е онлайн магазин за железария, дом и градина, създаден в България през 2018 година и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 4 години HomeTools.bg изгражда складова база в Пловдив и развива присъствието си в онлайн средите.

HomeTools.bg – мястото, от което оставате доволни

Компанията има за цел да предостави на своите клиенти продукти от всякакъв клас и ценови диапазон, покриващ всякакви нужди. На този етап вече имаме изградено доверие в хиляди българи, които остават доволни от обслужване, консултация, доставка и качество на предлаганата продуктова гама.

За да създадат и обновяват своите мечтани дом и градина, потребителите могат да избират от разширен асортимент от над хиляда продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории:

Всички тези категории за улеснение са разпределени в подходящи и ориентировъчни подкатегории, в които може да откриете всичко необходимо в зависимост от нуждите и целите си.

Бихте могли да използвате търсачката, ако търсите нещо конкретно и искате бързо да разберете дали е налично в магазина ни. В противен случай може да разгледате менюто, от което да достигнете до желаната категория с продукти. Бърз поглед на всички раздели в магазина може да видите тук.

Бихте могли да филтрирате продуктите с помощта на избор на ценови диапазон, както и да ги сортирате по популярност, най-продавани продукти, най-нови продукти и т.н.

Списък с производителите и марките, които предлагаме в сайта може да откриете тук. Така лесно ще намерите какви инструменти имаме в наличност от бранда, който ви интересува.Качеството преди всичко

За екипът на HomeTools.bg най-важния аспект от работата е клиентите да останат доволни. Ние сме убедени в качеството на техниката и инструментариума, който предлагаме, но тази информация трябва успешно да я предадем и на нашите посетители в онлайн магазина. Това е и основната цел, за да можем да покажем готовност да съдействаме, когато клиент ни потърси с нужда от информация.

Услуги

За допълнително удобство клиентите могат да се възползват от различни услуги като сервиз на инструменти от всякакъв тип, строителни и довършителни ремонтни дейности, 3D проектиране на бани и обекти, тониране на бои, транспорт на закупените стоки.