Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до

Режещи инструменти

4.50 лв.

Писна ти от затъпени вериги и бавно режещи резачки? Искаш евтин вариант за заостряне на веригата си?..

Режещи инструменти

Работата с техника за рязане може да бъде много рискова, особено ако самата тя не е качествена или добре калибрирана. Затова от HomeTools.bg сме се фокусирали в откриването и предлагането на висококачествени режещи инструменти, но на ниска цена.

Нашите екипи проверяват всеки инструмент и аксесоари за него, като само така можем да гарантираме, че това, което ще получите ще работи добре, но и ще ви пази докато го ползвате.

За вашето удобство сме направили колекция от различни по ползотворност, но еднакви по качество, режещи инструменти, които сме сигурни, че ще са ви полезни.

Металорежещите инструменти и техните разновидности

Има много видове режеща техника, която може да се разпредели по предвиден вид материал на обработка. Най-често срещаните са тези за дървесина и метал, но има и специализирани видове, които са страхотни за работа с пластмаса и други изкуствени материали.

Ако вашата главна цел е да намерите универсална колекция, която покрива обработката на всички материали, то вече сте на правилното място.

Тук ще откриете приставки за режещи инструменти с адаптери за ъглошлайф машини, така и адаптери за винтоверти и други високооборотни електрически инструменти.

С тях вие добивате гъвкавостта да избирате как да подходите към рязането на даден материал, под какъв ъгъл можете да го направите, и най-вече, с каква скорост да го направите.

Ако имате ограничено пространство в своя работен куфар или не ви се носят тежки, обемисти инструменти, тук ще намерите отлична алтернатива.

Коя колекция от инструменти за рязане да изберете

Тук предлагаме множество интересни селекции от колекции с инструменти подходящи за рязане, които са оптимизирани за превъзходно качество на крайните резултати.

Разбира се разполагаме с всички очаквани продукти, като моторни триони, ъглошлайф машини с различен размер на дисковете (от 125мм до 180мм), както и адаптери за режещите инструменти.

Разполагаме също така със саблени триони, зегета и ръчни циркуляри подходящи за керамика, метал и дърво. Можете да изберете между колекции направени за обработка на един материал, но по различен начин.

Предимствата на нашата колекция от инструменти направени за рязане, са:

  • Огромна помощ у дома или на работа;
  • По-лесно намиране на желаните инструменти;
  • Върховно немско качество;
  • По-добри и ниски цени от всички места.

Защо да пазарувате от HomeTools.bg още днес

Ние предлагаме удобство, ниски цени и качество на продуктите, които търсите с бърза доставка до всички адреси в България. Предлагаме удобен начин за всеки да открие точно това, което търси, без да го бавим по куриери и без допълнително оскъпяване.

Именно това прави HomeTools.bg идеалното, №1 място за пазаруване в България.

4.52 | 113
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)