Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до
Марка
3

Вериги и обтегачи

Промо
14.00 лв. 35.00 лв.

Имате електрически или моторен трион, а ви трябва верига. Попаднали сте на точното място. ..

Промо
19.99 лв. 29.99 лв.

Имате електрически или моторен трион, а ви трябва верига. Попаднали сте на точното място. ..

35.00 лв.

Един от най-големите проблеми с които се сблъскваме с нашите резачки, е когато зъбите на веригите ве..

Промо
18.00 лв. 29.00 лв.

Един от най-големите проблеми с които се сблъскваме с нашите резачки, е когато зъбите на веригите ве..

25.00 лв.

Верига за акумулаторна кастрачка, 8”С кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, ниски цен..

1.90 лв.

Търсите резервни части Обтегач за верига за моторен трион - бензинова резачка, които да са качествен..

Изчерпан
15.00 лв.

Дръжка от кожа. Дебелина на веригата: 3 см. Дължина: 120 см. Максимално тегло на кучето: 15 кг..

Вериги и обтегачи

Много градински и горски машини разчитат на един от най-ефективните методи за рязане – чрез мощно движеща се наточена верига с остриета. Това е един от най-важните компоненти на тези режещи машини и тъй като е пряко отговорен за работата на уреда, всъщност е частта, която подлежи най-много на изхабяване и съответно трябва да бъде поддържана и сменяна регулярно.

Разбира се, в HomeTools.bg сме се погрижили процесът по замяна на старата верига за резачка и поддържане на старата да е максимално ефективен. Затова ви предлагаме да разгледате нашите вериги и обтегачи за вериги, от които може да изберете новото си оборудване за подобряване функционалността на вашата моторизирана резачка.

Нови вериги и обтегачи за вериги с отлично качество и на добри цени

В нашия онлайн магазин ще откриете качествени вериги и обтегачи за вериги, които ще заменят старите и изхабени компоненти на вашата машина. С тях тя отново ще заработи при първоначалната си мощ и ефективност, улеснявайки работата ви и превръщайки я в по-приятно занимание.

Усещате, че веригата е прекалено отпусната? Може би се налага да затегнете нейния обтегач, а ако той е повреден – да го замените. Това е малък скрит компонент на резачката, който е отговорен за обтегнатостта на веригата. Това е изключително евтина, но важна част, за чиято здравина и правилно разположение трябва да съблюдавате. Веригата трябва да се усеща плътно закрепена за машината, но и да може да бъде издърпвана спокойно.

Може да тествате правилното обтягане чрез издърпване на веригата от долната страна на шината надолу с помощта на 2 пръста, така че един или два от зъбците да се отделят от нея. При пускане на веригата, тя трябва сама да се прикрепи обратно към шината. Ако веригата виси свободно от долната страна при нормалното си състояние, то това е сигурен знак, че е необходимо да се затегне.

В HomeTools.bg ще събираме асортимент от качествени вериги за резачки и моторни триони, както задвижвани акумулаторно, така и на гориво, включително и вериги и обтегачи за мини машини. Основно предимство, което ще откриете тук е страхотното съотношение между качество и цена, затова побързайте да грабнете нашите неустоими предложения.

HomeTools – уредите и инструментите, с които няма да сгрешите

Независимо дали става въпрос за специфично строително оборудване, машини за домашна употреба, уреди за градина, или подходящата за домашна или професионална употреба железария HomeTools.bg е винаги насреща с качествени решения и изгодни предложения.

Предлагаме ви надеждно обслужване, сигурна доставка и високо качество, които са част от нашата запомняща се визитка. Не се колебайте да станете част от нашите доволни клиенти, защото стоките, които предлагаме тук, наистина си заслужават.

4.49 | 134
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)