Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до

Строителни моливи

Нов
2.00 лв.

Строителен моливС кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, ниски цени и редовна наличнос..

Строителни моливи

В работния процес всеки един детайл е важен, за да бъде безупречен резултата. Дори най-малките подробности са от значение за качествената работа.

Тук ще поговорим за нещо, за което може би не се замисляте най-редовно, когато става дума за строителство, ремонтни дейности или дърводелство. Въпреки това, този дребен елемент е отговорен за доста големи дела в историята.

Това е именно стоителният молив. Той не бива да бъде подценяван и по-надолу ще разберете защо.

От HomeTools.bg искаме да ви представим нашата категория строителни моливи, с чиято помощ наборът ви от инструменти и оборудване ще бъде завършен.

Какви строителни моливи ще откриете при нас

Строителният молив се различава от обикновения чертожен молив по няколко неща. Едното е неговата форма - той е плосък.

Ако сте се питали защо, тук ще ви обясним. Проблемът с облите предмети е това, че те се търкалят, особено поставени под наклон.

За разлика от чертожника, проектанта или художника, работата на строителя или дърводелеца е много динамична. Често пъти той държи по няколко неща наведнъж.

Ето затова и строителните моливи са плоски - по този начин няма опасност да се изтърколят в неподходящ момент и на неподходящо място.

Графитът на строителния молив е с правоъгълна форма, което позволява и нанесената линия да бъде по-широка. В строителни обекти е важно да има ясна маркировка, откъдето идва и формата на графита.

Материалът за изработката на строителни моливи е значително по-устойчив от този в стандартните моливи. Строителния молив трябва да може да издържа и по-екстремни условия, с които е обвързана строителната дейност.

Ако се нуждаете от моливи за дърводелци и строители, при нас ще ги намерите, както и много други аксесоари и консумативи за строителна или ремонтна дейност.

Защо са важни подходящите строителни моливи

Графитът в строителните моливи е много по-плътен от този в обикновените моливи и създава устойчива следа върху разнообразни материали.

Той може да покрие дърво, керамика, бетон, плочки и пластмаса. Подходящ е както за гладки, така и за грапави повърхности.

Обикновеният молив не би бил полезен в случаите, когато се налага да правите маркировки по време на строителни, ремонтни или дърводелски дейности.

В крайна сметка се оказва, че благодарение на това малко изобретение дължим наличието на внушителни сгради, някои от които са дори паметници на културата.

HomeTools.bg - всеки детайл е важен

Ние познаваме цялата азбука на строителната дейност, затова знаем от кои елементи бихте се нуждали във всеки един неин етап.

Доверете се на HomeTools.bg - при нас е всичко на едно място.

4.51 | 112
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)