Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до

Мебелни аксесоари

Няма продукти в тази категория.

Мебелни аксесоари

Интериора на дома никога няма да е напълно завършен, ако не сте го снабдили с необходимите аксесоари за мебели. Това са принадлежности, закупуването на голяма част от които няма как да бъде избегнато. Освен това с отминаващото време на употреба на мебелите именно тези компоненти е вероятно са се захабят и да е необходимо да се заменят, за да функционира мебелировката отново правилно.

Качествени мебелни аксесоари за винаги функционални мебели

Искате да промените усещането в интериора на стаята, без да влагате много средства? Не е необходимо да бъркате надълбоко, за да промените стила на кухнята, спалнята, коридора, трапезарията или хола, достатъчно е да направите малки, но изключително видими промени. Един от най-учудващо успешните похвати в тази насока е подмяната на старите дръжки на шкафовете, чекмеджетата, комодите, скирновете, раклите и тоалетките у дома.

Изберете дръжки с подчертан винтидж стил, класическа визия или минималистично усещане, монтирайте ги прецизно и моментално ще промените атмосферата в интериора.

Старите шкафове все още изглежда перфектно, но функционалността им е започнала да накуцва? Изберете качествени панти с амортисьор или без, с класическо или високо рамо, водачи за чекмеджета, механизми за затваряне и отваряне и възвърнете пълната практичност и удобство при употреба на мебелите.

В тази продуктова категория в раздела железария според конкретните наличности към момента може да откриете мебелни аксесоари като крака и колелца за мебели, рафтоносачи и стъклодържачи за шкафове и чекмеджета, райбери с кука, сюреме, стопери, щифтове, планки, шнапери, мебелни дръжки в различни стилове, панти, водачи за чекмеджета и най-различни механизми за повдигащи се врати на шкафове или легло и други подобни.

Разгледайте предложенията ни в категорията и не се колебайте да поръчате онлайн направо от HomeTools.bg Ние ще ви предложим оригинални качествени мебелни аксесоари, които ще ви помогнат да подновите стила и функционалността на мебелите във вашия интериор, поддържайки уюта и спокойствието у дома.

Защо да поръчате от HomeTools.bg

Ние сме надежден търговец, който има за мисия да доставя на българския потребител качеството, от което има нужда и търси на цените, които може да си позволи. Това е възможно, благодарение на високото ни внимание при подбора на продуктите, с които снабдяваме нашите наличности и тясно сътрудничество с надеждни доставчици и производители, доказали се в своя бранш.

Поръчайте от нашия онлайн магазин и сами се убедете, че това, което виждате на страницата и това, което е поръчвате, е това, което пристига при вас с нашата бърза доставка. Станете част от семейството на нашите доволни клиенти и скоро ще добавите HomeTools.bg към графата с любимите ви магазини за онлайн пазаруване.

4.49 | 136