Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до

Карабинери

1.00 лв.

Елипсовидна карабинкаС кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, ниски цени и редовна нал..

5.00 лв.

Карабина без винт 5мм,6мм,7мм,8мм,10ммКАрабина с винт 5мм,6мм,7мм,8мм,10ммС кое се отличават пр..

Карабинери

Карабинерите са семпло, но изключително надеждно и практично средство за свързване, което се използва в широк набор от дейности, изискващи употребата на въжета. Катерене, плаване, дърводелство, ветроходство, почистване на прозорци, акробатика и най-различни индустрии.

Намират голяма приложимост за целите на обезопасяването, но и за чисто ежедневни активности около дома и градината. В зависимост от размерите им могат да се използват за най-различни цели, включително и като ключодържател.

Качествени карабинери на супер изгодни цени

Практичните аксесоари, които ще откриете в тази категория от раздела железария на HomeTools.bg се отличават със здравина, издръжливост, високо качество и ниска цена. Ако търсите надеждно решение за своето ежедневие или за по-извънредни ситуации, то позволете ние да ви предложим търсената сигурност и функционалност.

При производството на карабинери се предпочитат металните материали като стомана и алуминий. В зависимост от конкретната им употреба, се предпочитат по-масивни или по-леки решения. Така например в индустрията се използват монолитни карабинери, за спортни цели се използват по-леки, но изключително устойчиви карабинери, а за ежедневна употреба се разчита на най-компактни и олекотени варианти.

Асортиментите ни ще попълваме с най-различни карабинери, крушовидни или D-образни, карабинери за чанти, карабинери за въжета, за поводи и други подобни.

При индустриално приложение тук значение имат максималната товароносимост на карабинера и устойчивостта на материала, от който е изработен. Надеждното заключване е допълнителен плюс, особено когато става въпрос за тежки и ценни товари. Издръжливостта на опън, метод на затваряне и клас на продукта са други специфични характеристики, за които да наблюдавате тук/

Размерите също са от значение, тъй като тук често става въпрос за големи товари, при което се борави със здрави дебели въжета и съответно ще се търсят по-големи по размери карабинери. Много търсени в тази насока са и карабинери тип кука, както и карабинерите с винт. Неръждаемата стомана е предпочитан надежден материал.

HomeTools.bg – мястото на качеството, надеждността и добрата цена

Имате нужда от сигурни помощници за ремонта у дома, почистването и поддържането на градината и двора, или поддържането на ефективната работа в работилницата и гаража? HomeTools.bg е мястото, от което може да се сдобиете с качествени инструменти, уреди и аксесоари на отлични цени, които ще ви помогнат в грижата за работата и домакинството.

Тук ще откриете професионални и непрофесионални пособия, с които работата ще се превърне в ефективен и бърз процес, който ще ви спести не само усилия, но и средства. Може да поръчате директно онлайн, а ние ще се погрижим да получите поръчката си възможно най-скоро, така че работните задачи да бъдат свършени час по-скоро.

4.50 | 124
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)