Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до

Крикове

Изчерпан
54.90 лв.

Търсиш компактен крик подходящ за кола, камион и джип Крик в куфар, 2 тона, Torin Jack T820014S..

Изчерпан
67.90 лв.

Описание Крик хидравличен тип : бутилков. Метална дръжка. Цвят : син. РАЗЛИЧНА ТОВАРОНОСИМОСТ:..

Крикове

Търсите качествено автосервизно оборудване, което да ви помогне да се справите с лекота с най-напрегнатите аварийни ситуации на пътя? Съществен елемент от шофьорското оборудване е групата на подемни и укрепващи съоръжения, които идват на помощ именно при извънредни мото проблеми, които могат да бъдат разрешени без много нерви, стига да притежавате правилните помощници за тази цел.

Затова в HomeTools.bg разполагаме с асортимент от качествена подемна техника, на която може да разчитате за разрешаването на злободневни проблеми с вашия автомобил.

Крикове с отлично качество, на които може да поверите возилото си

Автомобилният крик е уред, който служи за повдигане на колата на желаната височина, което позволява достъпа до мястото на опериране или улеснява нейния сервиз. Едва ли бихте оставили любимото си возило в „ръцете“ на некачествен авто крик, който може да повреди шасито или да се предаде под теглото на колата. Затова в онлайн магазина ни поместваме само надеждни подемни уреди, на които ние самите бихме доверили своите любими автомобили.

Може да се доверите на предложенията ни в тази продуктова категория, тъй като ги избираме с особено внимание към всяка една характеристика и детайл. Освен с високо качество нашите крикове се отличават с много изгодна цена, поради което HomeTools.bg е предпочитано място за оборудването на автомобила с надеждна подемна техника.

Какви са различните видове автомобилни крикове

Четири са основните групи тук – бутилков крик, трапецовиден крик, крик тип „балон“ и небезизвестният крик „крокодил“. Те се различават по метода на повдигане на шасито. Като цяло, независимо от групата, в която се намират, криковете се отличават според максималната височина, на която могат да издигнат автомобила, максималният теглови капацитет на колата, който могат да издържат и други допълнителни характерни особености.

Един от най-използваните видове е именно хидравличен крик тип „крокодил“. Наименованието идва от неговата форма, която в разтегнато положение наподобява отворена крокодилска челюст.

Най-често този тип крикове са нископрофилни, което означава, че може да се използва и при автомобили с ниско шаси. Затова нерядко се сочи като подходящо решение при спортни автомобили. Достатъчен за основни авто обслужващи дейности като например смяна на гуми. Обикновено са с колелца.

Друго класическо решение е трапецовидния крик или подемник – това е хидравличен крик, чиято форма, заключена между двете рамена на уреда наподобява трапец. Има широко приложение и може да се използва и при по-големи автомобили като бус или малък камион.

Бутилковите крикове са много стабилни и осигуряват доста плавно повдигане. Работят чрез напомпване на закрепен лост, създаващ повдигаща сила за вертикално издигане.

4.46 | 108
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)