Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до
Марка
1
Подкатегория
10

Напояване

17.00 лв.

Писнало Ви е от огромните маркучи, заемащи излишно място? Решението е сгъваем маркуч Magic Hose! Ho..

7.00 лв.

Шлаух за душ, маркуч за душС кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, ниски цени и редов..

1.20 лв.

Характеристика:Висококачествена свръзка за гумено - текстилен маркуч, който е с вътрешен диаметър от..

1.00 лв.

Характеристика:Висококачествена свръзка за гумено - текстилен маркуч, който е с вътрешен диаметър от..

1.40 лв.

Щуцер за маркуч с О-пръстен за гориваС кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, ниски це..

7.00 лв.

Пистолетен спусък за маркучКои са задължителните инструменти за поддръжка на градинаВ нашият онлайн ..

3.90 лв.

Комплект струйник и конектори за маркучи 1/2С кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, н..

1.50 лв.

Характеристика:тегло : 0.100кг.размер: 2см / 3 см цвят : сивС каква горска и градинска техника ..

1.50 лв.

Бърза връзка за маркуч PVC 1/2С кое се отличават продуктите на Hometools.bgИзобилие, ниски цени и ре..

Изчерпан
120.00 лв.

ф 8/ф 10Защо да се спрете на Hometools.bgХиляди хора се спират на Hometools.bg понеже тук могат да п..

Напояване

За да бъде винаги красива и поддържана зеленината около дома или вилата, правилното напояване е от ключово значение. Всъщност, от поливането на насажденията до голяма степен зависи дали те ще израстат здрави, зелени, даващи плод или цвят.

Искате да изградите надеждна система за напояване, чрез която да се погрижите по най-добрия начин за цветята, живия плет, овошките, зеленчуците и билките в дома или вилата? В HomeTools.bg ще откриете качествени решения за напояване, които ще ви помогнат за осъществяването на тази важна задача.

Какви средства за напояване ще откриете тук

Ако търсите водни помпи, с които да изградите водоснабдителна система с отлично налягане, можем да ви предложим такива в друг раздел на нашия онлайн магазин. Тук ще откриете подръчни средства за напояване, с които поливането на растенията навън ще се превърне в лесна и лека задача, която всеки в домакинството ще и ма възможността да извършва с удоволствие.

Тук ще откриете всякакви принадлежности, необходими за водно напояване, транспортиране на вода от една точка до друга и правилно поливане на растенията. Основно място тук заемат нашите качествени маркучи за вода, които са дълготрайно решение за поддържането на водата в градината.

Също така тук в асортимента ни в тази продуктова категория поместваме всички принадлежности, аксесоари и други части, които биха ви били необходими за работата с напоителни системи. Предлагаме артикули като метални свръзки за маркучи, конектори, щуцери за маркучи, шорц, струйници и всякакви накрайници за маркучи.

Търсите мултифункционално средство за поливане? Изберете качествен пистолетен спусък за маркуч от нашия онлайн магазин и се насладете на широтата на неговата приложимост. Такъв може да използване не само за целите на напояване, но и за почистване на двора, автомобила, килимите и прочие.

Предпочитате автоматизираните уреди, които разпръскват водата равномерно и помагат за изграждането на красива морава? Разгледайте нашите автоматични пръскачки, които ще улеснят съществено работата ви по поддръжката на райграса.

Системи за капково напояване на добри цени в HomeTools.bg

Много често качеството се свързва с високата цена, но в нашия онлайн магазин поставяме качеството на първо място и след това се интересуваме от цената. Това ни позволява да избираме най-добрите артикули, не само в категорията горска и градинска техника, но и във всички останали продуктови групи, които можем да ви предложим. Освен това ни помага да им поставим наистина справедливи цени, които отговарят напълно на предложеното качество.

Убедете се сами като разгледате асортимента на HomeTools.bg с уникални предложения за дома и градината, които ще се превърнат в любимите ви помощници.

4.53 | 116
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)