Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до
Марка
3
1
Подкатегория
6
1
1

Строителна техника

110.99 лв.

Не може ли да разбъркаме строителна смес с обикновената бормашина, защо ни е нужен още специали..

Промо
89.00 лв. 199.90 лв.

Не може ли да разбъркаме строителна смес с обикновената бормашина, защо ни е нужен още специализиран..

20.00 лв.

Бъркалка за електрически миксерХарактеристики :Дължина -600 ммОпашка - метрична резба М14Бъркалката ..

Нов
Изчерпан
32.00 лв.

ХАРАКТЕРИСТИКА:Пистолет за горещ въздух 2022 има мощност 2000 W и притежва настройка на температурат..

Изчерпан
479.99 лв.

Търсите бетонобъркачка, която да е качествена и надеждна ползване? Търсите инструмент, който да..

Изчерпан
399.99 лв.

Търсите бетонобъркачка, коато да е качествена и надеждна ползване? Търсите инструмент, който да е мо..

Изчерпан
399.99 лв.

Търсите бетонобъркачка, коато да е качествена и надеждна ползване? Търсите инструмент, който да е мо..

Изчерпан
39.00 лв.

Вече можете да боядисвате по-добре и от майстор, благодарение на новата спрей технология. ..

Строителна техника

Да разполагаш с правилните инструменти на строителния обект не само олекотява подготвителните процеси, но и прави цялостната работа доста по-лека за всички.

Затова истинските професионалисти залагат на висококачествена строителна техника, каквато можете да намерите тук на HomeTools.

В нашата категория специално създадена за професионални инструменти за строители, можете да намерите всичко необходимо за оборудването на вашите строителни работни групи.

С каква строителна техника разполагаме

Всеки проект има своите особености, но когато става дума за строителство има едно сигурно нещо – винаги има строителни смеси за разбъркване.

Дори малките домашните проекти много често изискват бъркане на строителни смеси – дали бетон, терекол или друг вид лепила.

За постигане на възможно най-добрата консистенция по технологични спецификация на тези смеси, вие се нуждаете от размесителна техника. Тук можете да намерите:

Изборът на това какъв тип инструмент точно да вземете за вашия обект зависи от това дали предвиждате необходимост от разбъркване на много смеси в бъдеще.

Ако закупувате оборудване за един проект, тогава ще е много по-добре да вземете нещо по-достъпно като цена, а ако търсите истинско и трайно качество за бъдещето, то тогава заложете на по-скъпите модели.

Как да изберете най-оптималната техника за вашата дейност

Има три основни неща, за които бива да се замислите при избор на строителна техника - дали ще се ползва професионално, обемът на работа и честота на необходимост.

Най-мощните миксиращи машини за строителни смеси са тези с двигателно задвижване чрез двигатели с вътрешно горене.

Те имат особено висока оборотност и невероятно висок момент на въртене, което помага за раздвижването и смесването на сухите смеси с водната маса в резервоара.

По-високата мощност също така подпомага обработката на по-голям обем смеси, което е идеалното решение както за бърза работа, така и за работа при по-сериозни проекти.

Ако избирате инструмент за домашна употреба можете съвсем спокойно да разчитате на електрически миксер или ръчна бетонобъркачка. При тях ефикасността на работа се запазва, но при по-малък обем от обработваеми смеси.

В случай, че не можете да предвидите с какъв обем от работа ще се ангажирате в бъдеще, можете да изберете по-висок клас модел.

С кое се отличава онлайн магазинът на Hometools.bg

Това, с което се отличава нашата селекция от строителни инструменти и техника за професионалисти, е ниската цена и богатото разнообразие.

С HomeTools.bg имате реален избор на техника, като можете да сте сигурни, че на какъвто и клас да се спрете, вие ще разполагате с наистина надежден начин да завършите вашите проекти.

4.48 | 118
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)