Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до
Марка
2

Прободни триони

Промо
74.90 лв. 149.90 лв.

Ако живеете в къща или имате вила, или просто обичате да творите с ръцете си, електрическият прободе..

Промо
Изчерпан
23.90 лв. 49.90 лв.

Универсален адаптер - прободен трион за винтоверт и бормашина към зеге, изработен от качествен ..

Прободни триони

Прободните триони са особено често срещани инструменти както в професионалните среди, така и при домашните инструменти. Те са особено добре пригодени както за груба така и за по-прецизна работа с дърво.

Богатият асортимент от различни видове ножове, правят прободния трион един от най-универсалните начини за изрязване на овали и нестандартни форми в дървесина. Още наречен „зеге“, прободният трион позволява за равнинно рязане на дебели тънки дървесни материали.

С увеличаване площта на водещата шейна на едно зеге, вие увеличавате балансиращата функция на самия режещ уред, превръщайки го в още по-прецизен начин на оразмеряване на плоскости с нестандартен размер.

Какво представляват прободните триони

Прободните функционират като подвижни банциг машини, които могат да се ползват от същата способност за изрязване на овали, но без необходимостта от боравене с дълга банциг лента.

Има два вида прободни триони – такива с механизъм за бързо изваждане на ножа, и такива с по-специфичен реглаж с ключе или шестоъгълен ключ.

Един професионален прободен трион зеге може да работи с вариращи скорости в зависимост от материалът, който се режи на момента.

Работния потенциал на подобен трион най-вече зависи от вида на самия трион, който се ползва на момента. Има триони за метал, дърво и дори пластмаса като качеството на завършения ряз зависи от това как е поставен самия трион и дали е направен за рязане нагоре или надолу.

Благодарение на универсалните челюсти за захващане на ножове, зегетата могат да режат при дърпащо или бутащо движение, в зависимост от това какво приложение ще ви бъде най-удобно на момента.

Какви видове прободни триони предлагаме

При нас можете да намерите електрически прободен трион с батерии или с кабел, триони за свободен захват или триони със затворена дръжка. Можете да намерите триони с контрол на скоростта на рязане или триони с автоматична скорост на рязане.

Всички видове имат своите предимства за работа с различни материали, като много професионалисти предпочитат отворените триони с контрол над рязането, тъй като то:

  • Позволява повече контрол на рязане;
  • Прави по-чист ряз;
  • Може да реже вертикално и хоризонтално;
  • Побира доста видове ножове.

Ергономичната форма на дръжката, както и свободата на удобен начин на държане, прави този вид зегета особено често срещани.

С кое HomeTools.bg е по-специален от другите сайтове

Това, което прави HomeTools.bg меката на инструментите за професионалисти е ниската цена и гарантираното качество на всеки продукт. Изберете своите професионални прободни триони още днес и разберете каква е основната разлика между качество и обещанието за качество.

Ние доставяме до всяка точка на страната в рамките на седмицата на вашата поръчка или в рамките на 3 работни дни.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)