Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до

Зарядни за акумулатори и кабели

109.00 лв.

Търсите зарядно за акумулатор, което да е леко, удобно и да върши работа без да хвърлят луди пари за..

35.00 лв.

Търсите зарядно за акумулатор, което да е леко, удобно и да върши работа без да хвърлят луди пари за..

10.00 лв.

Универсалната Щипка за кабел маса за електрожен, 170 мм, 300А е с голяма сила на захват,осигуре..

65.00 лв.

Характеристика:-Зарядно устройство за електрическа тротинетка. -Подходящо за зареждане на литиево-йо..

Изчерпан
24.90 лв.

Подходящи за автомобили, лодки, каравани Обширен набор от съединители и отвори Необходими са когат..

Зарядни за акумулатори и кабели

Падналият заряд на вашия акумулатор може да прекрати пътуването ви, още преди то да е започнало. Нормално е с течение на времето акумулаторът на вашето возило да загуби мощност и ефективност, като за това могат да допринесат и екстремните метеорологични условия, или пък баналното забравяне на фаровете включени. Каквато и да е причината, зарядното за акумулатори е решението, стига в автомобилната батерия да има още живот.

Нашите зарядни за акумулатори и кабели, подходящи за всеки бюджет, са тук, за да върнат контролна във вашите ръце, а автомобила ви - отново на пътя.

Качествени зарядни за акумулатори и кабели на отлични цени

Един нов акумулатор трябва да издържи поне 3-4 години на експлоатация. В рамките на това време неговият заряд трябва да бъде поддържан с качествени зарядно за акумулатор и кабели, при подаване на правилното напрежение за перфектни условия на поддръжката.

Затова не бива да правите компромис, когато пристъпвате към закупуване на зарядни устройства и подходящите кабели за подаване на ток. Впрочем, попаднали сте на точното място, на което има изобилие в качествен аспект.

В HomeTools.bg ще откриете зарядни за акумулатори и кабели от отличен клас на изключително достъпни цени. Тук ще откриете както леки и компактни портативни зарядни за акумулатори, така и по-масивни зареждащи машини, предназначени за извършване на по-тежката работа.

Освен това в асортимента ни поместваме и всички други необходими принадлежности за подаване на ток като клеми, щипки за кабели за акумулатор, кабели за подаване или прехвърляне на стартов ток и други.

Имате нужда от уред, който може да подаде мощен първоначален тласък на автомобилния акумулатор за ефективно запалване в екстремни ситуации?

За целта ще ви е необходимо стартерно устройство, което е предназначено именно за подаване на напрежение към акумулатора в случаите, в които колата ви не може да запали и нямате възможност да получите ток по друг начин. Принципа на свързване на устройството е същия като при зарядните устройства.

Зарядно за акумулатор – как да направим правилния избор

При избора главно значение имат няколко основни фактора. Следва да посочим като най-важни характеристики видът на акумулатора, както и ампераж на батерията и на зарядното. Необходимо е амперажът на зарядното за акумулатора трябва да се равнява на съответно 10% от ампеража на акумулатора. Пример – ако акумулаторът ви е с ампераж 70 Ah, ще ви бъде необходимо зарядно с 7 Ah (10% от 70 Аh).

Що се отнася до качество, с HomeTools.bg винаги сте на прав път, затова не се колебайте да поръчате автосервизно оборудване от нашия онлайн магазин.

4.44 | 147
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)