Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до

Подемна техника

Изчерпан
54.90 лв.

Търсиш компактен крик подходящ за кола, камион и джип Крик в куфар, 2 тона, Torin Jack T820014S..

Изчерпан
67.90 лв.

Описание Крик хидравличен тип : бутилков. Метална дръжка. Цвят : син. РАЗЛИЧНА ТОВАРОНОСИМОСТ:..

Подемна техника

Подемната техника е незаменимо автосервизно оборудване, без което някои ремонтни дейности по автомобила и мотоциклета биха били невъзможни, а други – изключително затруднени. Благодарение на този тип уреди, пособия и машини, работата в сервиза се улеснява, а времето за нейното извършване се скъсява значително.

Всичко това повишава необходимостта от притежанието на този тип оборудване, а HomeTools.bg е готов да откликне на вашето търсене за качествена повдигаща техника.

Подемната техника, която си заслужава всеки похарчен лев

Някои от съоръженията и уредите, които ще откриете в тази продуктова категория на нашия онлайн магазин може да ви се сторят като стабилна инвестиция. Нашата цел тук е да предоставим достъп на нашите клиенти до най-доброто във всеки ценови клас, затова може да разчитате на нашата коректност, изразяваща се в предлагането на стоки на цени, отговарящи напълно на предложеното качество.

Подемната техника е предназначена да устои на работата в сервиза с години. Затова цената не бива да ви притеснява, още повече, след като тук плащате само за това, което получавате. Работим със сигурни доставчици, снабдяващи ни с оригинални стоки от България, Европа и света на производители, които заслужават кредита ни на доверие. Поръчайте от HomeTools.bg и сами се уверете, че това е така.

Какви подемни машини и уреди можем да ви предложим

Тук ще откриете качествена подемна техника за лек автомобил, камион, мотоциклет, както и други помощни съоръжения, които могат да се приложат в автосервизната работа за нейното максимално улесняване.

В асортимента ни поместваме едни от най-добрите крикове в търсените типове – крик „крокодил“, пневматичен крик, крик тип „балон“, трапецовидни крикове, бутилкови крикове, както и класически механични крикове. Според конкретните наличности към момента може да ви предложим още асортимент с хидравлични или хидравлично-пневматични крикове и традиционния вариант крик латерна.

Освен крикове, в секцията подемна техника на нашия онлайн магазин ще включваме и стойки и подпори за автомобили, служещи за поддържане на автомобила след повдигането му с крик. Друг тип повдигаща техника, с която ще обогатяваме асортиментите си са удобните мобилни повдигащи се платформи, стоманени рампи и везни за двигатели.

Желаете да оборудвате сервиза си с необходимите пособия от типа подемна техника за всякакви типове МПС-та? Закупете подемник за мотоциклети и крикове за скоростна кутия на камион, които ще разширят набора от услуги, които сервизът ви може да предложи.

HomeTools – висококачествените и достъпни уреди, машини и инструменти

С нас изборът винаги е правилен, защото двете основни величини при покупка – качество и цена – са винаги в оптимално съотношение. Разгледайте и другите ни предложения за дома, вилата и автомобила – има с какво да ви заинтригуваме във всяка една продуктова категория.

4.49 | 113
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)