Топ категории
Бързи връзки
Кошница

Вашата кошница е празна!

Междинна сума: 0.00 лв.
Общо: 0.00 лв.
Промяна
Поръчка

032 800 952 (Понеделник - Петък : 09:00 - 17:00 ч)

Филтър
Цена
до
Марка
3

Акумулаторни компресори и компресори 12V

109.00 лв.

Търсите зарядно за акумулатор, което да е леко, удобно и да върши работа без да хвърлят луди пари за..

35.00 лв.

На всеки се е случвало тръгвайки за работа, преди качването в автомобила, да види спаднала гума. При..

10.00 лв.

Комплект връзки за компресор разполагат със система за бързо свързване, като същевременно намал..

Изчерпан
59.00 лв.

Искаш ли да имаш вулканизатор в колата на всеки километър с теб? Вграденият манометър позволява да с..

Акумулаторни компресори и компресори 12V

Безопасността на пътя е основен приоритет, а правилно напомпаните гуми и коректното атмосферно налягане в тях имат особено значение за подобряване на безопасността по време на шофиране. Специалисти дори твърдят, че правилното напомпване има значение и за намаляване на разходите, тъй като така се подобрява ефикасността при шофиране и се намаляват темповете на износване на гумите.

В HomeTools.bg ще откриете необходимото автосервизно оборудване за перфектно напомпани гуми, дори и в най-екстремните ситуации, когато бензиностанцията е твърде далеч. Разгледайте асортимента ни – в него сме поместили акумулаторни компресори със страхотни качества.

Акумулаторни компресори, осигуряващи пълна сигурност по всяко време

Важно е акумулаторният компресор, който избирате да е наистина надежден и да може да ви послужи и в най-тежките ситуации на пътя. Затова е добре да се запознаете с основните характеристики на продукта и да прецените дали те могат да ви свършат такава работа.

Едно от най-важните качества, на което много хора разчитат при подбора на акумулаторни компресори и компресори 12V е тяхната ефективност, измерваща се във време за напомпване на автомобилните гуми. В интерес на истината повечето компресори за автомобилни гуми могат да се справят със задачата за от 2 до 4 минути.

Акумулаторните компресори са напълно преносими и работят, без да е необходимо да се включват към източник на електроенергия (стига да са предварително заредени). Като „компресори 12V” обичайно се причисляват помпите, които са предназначени да се използват чрез включване към запалката на автомобила. Трябва да имате предвид това, ако имате проблеми с електрозахранването на колата.

Обикновено са оборудвани с манометър за проследяване на налягането. Имат включен и захранващ кабел, който може да бъде с различна дължина.

Теглото е друга характеристика, за която е добре да съблюдавате. Прекалено високите килограми на уреда ще затруднят работата ви по неговото пренасяне. Такива по-обемисти машини обикновено се използват за други цели.

Друг важен аспект е лекотата на работа. Потърсете акумулаторен компресор или компресор 12V, който е лесен за употреба. Допълнително изключително приложимо предимство е, ако компресорът има функция за предварително задаване на желаното налягане, до което искате да достигнете.

Защо HomeTools е правилното място за покупка на автомобилен компресор

Автомобилните стоки, аксесоари и консумативи, които ще откриете в раздела акумулаторни компресори и компресори 12V са подбрани с внимание към всички най-съществени характеристики на уредите.

HomeTools.bg ви предлага достъп до качествени артикули, които ще бъдат верните ви помощници на пътя и с които ще се чувствате подсигурени, независимо от ситуацията. Освен това тук наблягаме на изгодната цена, за да може всеки да има възможност да си позволи надеждно автосервизно оборудване за пълна ефективност и безопасност.

4.53 | 152
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)